דלג לתוכן
  • ראשי
  • אודות הלימוד
  • הגרלות ופרסים
תפריט
  • ראשי
  • אודות הלימוד
  • הגרלות ופרסים
החשבון שלי
כניסה והרשמה

פרק יב’ – הכנת מאכלים

תוכן הפרק

א – מלאכת טוחן
ב – חיתוך ירקות ומיעוך בננה ואבוקדו
מהי מלאכת ‘טוחן’? ומה דין חיתוך ירקות ומעיכת בננה ואבוקדו בשבת? | סרטון הפנינה היומית
ג – מלאכת לש
ד – מותר להכין עיסה רכה בשינוי
מהי מלאכת ‘לש’? וההיתר להכין עיסה רכה בשינוי | סרטון הפנינה היומית
ה – אם מותר לעשות עיסה עבה בשינוי
ו – דברים שמותר לערבבם כדרכם או בשינוי
האם מותר ללוש עיסה עבה בשינוי? אילו מאכלים מותר לערבב בשבת? | סרטון הפנינה היומית
ז – דינים שונים
ח – סחיטת פירות
האם מותר לסחוט פירות בשבת? ודינים שונים במלאכת ‘לש’ | סרטון הפנינה היומית
ט – איסור כבישה ומליחה במאכלים
י – צביעה במאכלים
איסור כבישה ומליחה במאכלים ודיני צביעה במאכלים | סרטון הפנינה היומית
יא – כתיבה, בניין ומירוח במאכלים
יב – ריסוק קרח למים והפיכת קרוש לנוזלי ולהיפך
האם מותר להכין או לרסק קרח בשבת? ואיסורי בניה, כתיבה וממרח במאכלים | סרטון הפנינה היומית
חידון פרק יב’

צריכים עזרה? יש לכם שאלה? השאירו פניה בטופס

תפריט
  • ראשי
  • אודות הלימוד
  • הגרלות ופרסים

© כל הזכויות שמורות לישיבת הר ברכה | נבנה ועוצב ב-❤ ע”י אשחר WEB דיגיטל ואתרים  |  סטודיו צור בניית אתרים ומיתוג לעסקים

התחבר
הגישה לפרק זה דורשת התחברות. עליך להזין את פרטי ההתחברות להלן!

האם שכחת סיסמתך?
הרשמה לאתר
אין לך חשבון? הרשם עכשיו!
פתח חשבון